DEEP-sprekers
Ik heb een vraag

Sprekers over innovatie voor uw bedrijf

Innovatieve bruggenbouwers voor het bedrijfsleven en de wereld, dat zijn de sprekers van DEEP-sprekers. Om de medewerkers van uw bedrijf te verrijken met essentiële kennis is het inhuren van een gastspreker de perfecte manier. De sprekers delen tijdens een spreeksessie hun interessante visie op ondernemen, samenwerken en de samenleving. In deze tijd van complexe veranderingsprocessen zoals globalisering, sociale vraagstukken en snel veranderende markten doet uw bedrijf er goed aan om sprekers over innovatie, verandering en vernieuwing in te huren.

Uiteenlopende onderwerpen

De vele sprekers die aangesloten zijn bij DEEP-sprekers hebben allemaal een bedrijfskundige of wetenschappelijke achtergrond. Op die manier komen zij aan hun kennis om hun interessante visie te vormen op verschillende onderwerpen. Een kleine greep uit het brede scala aan onderwerpen:

  • Gezin en relaties
  • Personeel en organisatie
  • Onderwijs
  • Duurzaam ondernemen
  • Psychologie
  • Zelfontwikkeling

Naast het geven van lezingen zijn de sprekers ook te boeken voor het geven van workshops, meerdaagse trainingen en opleidingen tot projectleider.

Boek een innovatieve spreker

Laat uw medewerkers inspireren door de interessante sprekers van DEEP-sprekers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Boek uw spreker op het gebied van innovatie en verrijk uw bedrijf met essentiële kennis voor nu en in de toekomst.

DEEP-sprekers: Sprekers innovatie - MEC Spirit