DEEP-sprekers
Ik heb een vraag

Sprekers over duurzaamheid voor uw bedrijf

De sprekers van DEEP-sprekers zijn stuk voor stuk innovatieve bruggenbouwers voor het bedrijfsleven en de wereld. Het inhuren van een gastspreker is de perfecte manier om de medewerkers van uw bedrijf te verrijken met essentiële kennis. De sprekers delen tijdens een spreeksessie hun interessante visie op samenwerken, de samenleving en ondernemen. In deze tijd van complexe veranderingsprocessen zoals sociale vraagstukken, snel veranderende markten en globalisering doet uw bedrijf er goed aan om sprekers over duurzaamheid, verandering en innovatie in te huren.

Naast duurzaamheid ook andere onderwerpen

De vele sprekers die aangesloten zijn bij DEEP-sprekers hebben allemaal een bedrijfskundige of wetenschappelijke achtergrond. Op die manier komen zij aan hun kennis om hun interessante visie te vormen op verschillende onderwerpen. Een kleine greep uit het brede scala aan onderwerpen is bijvoorbeeld Gezin en relaties, Personeel en organisatie, Onderwijs, Duurzaam ondernemen, Psychologie en Zelfontwikkeling. Naast het geven van lezingen zijn de sprekers ook te boeken voor het geven van workshops, meerdaagse trainingen en opleidingen tot projectleider.

Boek een duurzaamheid spreker

Laat uw medewerkers inspireren door de interessante sprekers van DEEP-sprekers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Vergroot uw kennis over duurzaamheid met het inhuren van sprekers van DEEP-sprekers

DEEP-sprekers: Sprekers duurzaamheid - MEC Spirit