opleiding intuitief coachen
intuitief coachen - Coaching en Healing.
Dan gaat onze zakelijke coaching je enorm vooruit helpen. Wij, Maurice en Caroline, coachen je samen en doorzien wat er aan jouw issues ten grondslag ligt. Hierdoor komen we snel tot de kern en werken we samen met jou op doeltreffende wijze tot de gewenste verandering.
intuitief coachen opleiding - Opleiding Professioneel coach.
Een erkende opleiding voor ervaren coaches die zich verder willen ontwikkelen en professionaliseren in het coachvak. Een compacte en complete opleiding om de basistechnieken van het coachen eigen te maken. Je leert essentiële vaardigheden zoals vragen stellen, diep luisteren, het toepassen van tools en methodieken.
Masterclass Intuïtief en energetisch coachen inzicht, bewust persoonlijke groei.
De masterclass Intuitief en energetisch coachen. Opleidingsdagen data en tijdsinvestering. Zicht op jouw ontwikkeljng. Deze masterclass in het kort. Schrijf je in voor deze opleiding. De belangrijkste beïnvloedbare succesfactor binnen coaching ben jijzelf. In deze masterclass richten we ons op een onderbelicht echter essentieel onderdeel in coaching, namelijk intuïtief coachen.
opleiding life coach
Intuïtieve coaching Plexus Solaris.
Zingeving en bewustwording staan centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld en raakvlakken met de boeddhistische levensvisie. Ik heb de coachingsopleiding gevolgd bij IMC Mensontwikkeling, het opleidingsinstituut voor professionele en mensgerichte opleidingen op het gebied van coachen, communicatie en leiderschap. Uniek in haar aanpak is de combinatie van Westerse en Oosterse denkwijzen met als basis een holistisch mensbeeld. Zowel in de opleiding als in de persoonlijke begeleiding wordt een onomkeerbaar proces in gang gezet van bewustwording, met een positieve uitwerking op eigen verantwoordelijkheid, zelfkennis en authenticiteit.
holland casino
Intuïtief en toegepast coachen puurenkrachtig.nu.
De reeds aanwezige kennis bij de deelnemer zal op meerdere dimensies worden aangevuld. Transactionele analyse, denkstijlen, EFT, transformatief coachen, quantum coachen, meditatie, ademhalingstechnieken, werken met natuurelementen, ceremonie en heling maken deel uit van deze opleiding. Na deze opleiding gevolgd te hebben weet je hoe je volledig mag en kunt vertrouwen op je intuïtie.
oplossingsgericht coachen opleiding
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
Je hebt interesse in zowel de heel praktische kanten van coachen maar staat zeker ook open voor de meer intuïtieve kant daarvan. Voor wie is De Nieuwe Coachopleiding niet? Als je snel wat methodes en tips wilt hebben en denkt dat dat voldoende is om mensen te begeleiden dan is deze opleiding niet voor jou.
opleiding trainer
Training Intuïtief Coachen Coachcenter.
Binden of verbonden zijn, werken vanuit het hart. Jouw magische en dienende beweging in het coachen. Werken met de Getuige in het coachgesprek. Gave en opgave, hoe ontwikkel ik intuïtieve intelligentie? Inzicht in waarom en hoe van het inzetten van je zesde zintuig tijdens coaching. Inzicht in je eigen intuïtieve talenten en de stappen die je kunt nemen deze verder te ontwikkelen. Beschikking over concrete oefeningen en technieken op het gebied van intuïtie. Coaches, trainers en adviseurs die hun intuïtieve intelligentie verder willen ontwikkelen en inzetten in hun begeleidingswerk. Managers en teamleiders die hun functie willen verbreden en hun band met de teamleden willen verdiepen. Een ieder die het interessant lijkt om meer te weten over intuïtie en het inzetten hiervan. De investering bedraagt 900. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief lunch 2x en materialen, passie, inspiratie, inzicht en ontwikkeling. Als je je voor meerdere workshops en/of trainingen inschrijft, kunnen we je een interessante korting aanbieden. En voor exdeelnemers van de opleiding Professional Coaching Leiderschap hanteren wij speciale tarieven.
Opleiding: Opleiding Intuitief Coachen Springest.
Opleiding Intuitief Coachen. Ik" was zeer onder de indruk van de snelheid waarmee je de lesstof op een praktische wijze kan opnemen. Vooral omdat de opleiding erg op de intuitieve kant van de mens is gericht komt de stof beter/dieper binnen.
Coachopleiding Intuïtief Coachen Adviseren.
Aan de opleiding Coachen vanuit de Essentie denk ik meet heel veel plezier en dankbaarheid terug. De opleiding zelf was een geweldige ervaring en heeft mij als coach en als mens completer gemaakt. De verdieping van mijn coaching repertoire, met name ten aanzien van het energetisch werken brengt me heel veel.
Opleiding Life Coach Intuïtief Coachen.
Opleiding Intuïtief Coachen Life Coach. Opleiding Intuïtief Coachen Life Coach. De Opleiding Intuïtief Coachen is een initiatief van Resonance Training Coaching Intuïtieve ontwikkeling te Amsterdam en Innerlijke Coach Praktijk voor bewustzijn en zingeving te Utrecht. Deze opleiding is bedoeld voor afgestudeerde readers die hun intuïtieve vermogens willen inzetten in het begeleiden van mensen.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding intuitief coachen?