DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Workshop Kies en ze kiezen jou

05-07-2017
Workshop Kies en ze kiezen jou

Workshop Kies en ze kiezen jou

Kies voor meer zingeving, regie en (zelf)vertrouwen

Dúrf te kiezen voor wie je bent, creëer de randvoorwaarden zodat jij alles uit jezelf haalt, zodat je in je organisatie hetzelfde kunt doen: anderen faciliteren ook alles uit zichzelf te halen! Met als effect: een florerende organisatie!  

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw drive, jouw stijl, wie jij bent. Geen compromissen. Kijk naar wat een ander beter kan. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past.  

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te brengen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben gewoon een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!  

Voor wie?
Leidinggevenden, ondernemers, directeuren, CEO's, HR-managers/adviseurs die graag geïnspireerd willen worden hoe je meer zingeving, regie en (zelf)vertrouwen in je werk kunt creëren.  

In mijn vroegere vak als Human Resources adviseur hield ik me altijd al bezig met hoe je het meeste uit je bedrijf haalt, hoe je een nieuwe koers uitzet en een zo perfect mogelijke match vindt met de mensen met wie je de klus klaart. In 12 jaar heb ik 12 bedrijven van binnen mogen zien en vanuit die brede kijk heb ik een model ontdekt van vragen die te simpel zijn voor woorden, maar die maximaal effect hebben! Omdat ze zo wezenlijk zijn om te beantwoorden. Maak kennis met Kies en ze kiezen jou!

1.jpg

De interactieve lezing – je kunt er morgen mee aan de slag!
In een interactieve lezing deel ik 3 vragen die een ander, fundamenteel verhaal van jou omhoog halen. En met jouw antwoorden kun je kiezen voor meer zingeving, voor meer flow en voor meer regie!  

"Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo'n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij alle mensen in de zaal!
Harry Binnenmars – Rabobank
." 

"Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.
Willem Vreeswijk – New Financial Forum
"      

3.png


Judith Webber
12 jaar werkte Judith Webber ('75) als HR adviseur, bij 12 bedrijven. Klinkende namen als ABN Amro en PwC staan op haar CV. Maar gelukkig was ze niet, ze liep met een masker op, ze voldeed aan de verwachtingen van anderen.  Toen ze ondernemer werd in 2008 volgde een fikse herontdekking, ze heeft zichzelf écht leren kennen en daar inspireert ze nu anderen bij. Want eruit halen wat erin zit, begint met zelfkennis, is haar overtuiging. 

4.jpg

Kijk op www.purehuman.nl voor meer informatie    

 


Prijs: euro 67,50 inclusief boek koffie/thee en een goed glas wijn na afloop.
Datum en tijd: 4 september 2017 - 19.00 - 22.00
Locatie: Mec Spirit Koetshuis Madoera. Javalaan 24 3742 CP Baarn
Aanmelden: 06-51425243 - info@mcspirit.nl
Reacties:


Geef je reactie: