DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Interactieve lezing: Hoe geef je handen & voeten aan zelfsturing?

18-05-2017
Interactieve lezing: Hoe geef je handen & voeten aan zelfsturing? 26 juni: Hoe geef je handen & voeten aan zelfsturing?
Van hokjes naar puzzelstukjes


Voor wie?
Leidinggevenden, ondernemers, directeuren, CEO's, HR-managers/adviseurs die graag geïnspireerd willen worden hoe je zelfsturing kunt vormgeven, zonder hun hele organisatie overhoop te halen.
 
* Wil je een flexibele organisatie worden, waarmee je makkelijk kunt meebewegen met de markt?
* Wil je pro-actieve, betrokken, met plezier werkende medewerkers?
* Wil je zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf haalt?
* Wil je zorgen dat je klanten optimaal bediend worden?  

Wil je verandering, dan is het tijd voor een nieuwe mindset
We weten allemaal dat niemand 100% 'op' een functiebeschrijving past, in een hokje. En toch werkt elke organisatie ermee… Er was tot op heden ook geen alternatief… maar nu wel: Van hokjes naar puzzelstukjes!  

Hoe werkt dat?
De basis van deze methode = Do what you do best! Als mensen zichzelf benutten, excelleert je organisatie! Daar is maar 1 ding voor nodig: vertrouwen. Vertrouwen dat mensen zichzelf willen benutten voor zichzelf én voor de organisatie. Plus een dosis zelfkennis. En daar draagt Judith graag aan bij.  

De interactieve lezing – je kunt er morgen mee aan de slag!
In een avond Judith je mee in haar verhaal over hoe ze zelf van een hokje een puzzelstukje werd én inspireert ze jou én je medewerkers dat ook te worden. Je zult versteld staan hoe simpel je meer uit jezelf én je medewerkers kunt halen. Ze reikt je een methode aan om bij iedereen helder te krijgen wat ieders talenten en non-talenten zijn, zodat mensen zichzelf kunnen benutten. Zodat mensen weer met plezier werken, betrokken zijn, pro-actief en ze met het grootste gemak je klanten optimaal bedienen. En dat allemaal zonder de hele organisatie op z'n kop te zetten! 

"Judith raakt met deze zienswijze de kern van de beweging waar ondernemingen in mee zullen 'moeten'. Het nieuwe organiseren pur sang. Deze visie betekent een revolutie in werken."  

"Ik ben verrast door de mate van openheid die er binnen no-time was tijdens de sessie, ik spreek me veel meer uit sindsdien en ga met meer plezier naar m'n werk"  

nnn

Judith Webber
12 jaar werkte Judith Webber ('75) als HR adviseur, bij 12 bedrijven. Klinkende namen als ABN Amro en PwC staan op haar CV. Maar gelukkig was ze niet, ze liep met een masker op, ze voldeed aan de verwachtingen van anderen.  Toen ze ondernemer werd in 2008 volgde een fikse herontdekking, ze heeft zichzelf écht leren kennen en daar inspireert ze nu anderen bij. Want eruit halen wat erin zit, begint met zelfkennis, is haar overtuiging.  

Kijk op www.purehuman.nl voor meer informatie.  

Datum: 26 juni
Tijd: Inloop 19.00 uur start 19.30 uur.
Prijs: €50,00 all inclusive koffie, thee en een hapje en drankje
Aanmelden via info@mcspirit.nl -  06 51425243
Locatie: Koetshuis Madoera. Javalaan 24 3742 CP Baarn


Reacties:


Geef je reactie: