DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Weblog

Heart to Heart Yoga Festival

13-05-2017
 Heart to Heart Yoga Festival

Save the date!
10 september 2017
Heart to Heart Yoga Festival


We rarely hear the inward music, but we're all dancing to it nevertheless. – Rumi

Heart to Heart is een centrum voor yoga, welzijn en inspiratie. Er worden groepslessen, workshops, opleidingen en persoonlijke sessies gegeven op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, massage, healing, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ayurveda vormt een belangrijk onderdeel in het aanbod en de ayurvedische massage behandelingen zijn een essentiële stap op het pad naar welzijn en inspiratie.

Een dag vol inspiratie, beweging en ontspanning

 
Heart to Heart is in september alweer een jaar gevestigd op de prachtige nieuwe locatie in Heart House Bussum en dat gaan we op een bijzondere manier vieren. Op zondag 10 september organiseren wij een Yoga Festival. Deze dag is er voor iedereen die bewust wil bewegen, onbezorgd wil genieten en inspiratie op wil doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Een dag vol verschillende yogavormen, meditatie, massages, live muziek, dans, shopping en heerlijk vegetarisch eten.

Laat je heerlijk onderdompelen en beleef de unieke sfeer van Heart to Heart met:
 
* De hele dag verschillende yogalessen in vier zalen en bij mooi weer in de tuin (Hatha Yoga-meditatie, Vinyasa, Yin Yoga, Soft embodiment yoga,  zwangerschapsyoga, Critical aligment, Yoga Nidra, Restorative healing yoga, 7 Spirituele wetten, Awakening prana yoga).
* Inspirerende mini workshops
* Lezingen
* Shopping (denk aan healty smoothies en snacks, kleding, yogakleding en props, essentiële oliën, leuke producten voor jong en oud)!  
 
Waar: Heart House, Huizerweg 54 in Bussum
Wanneer: 10 september van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: 20 euro
Aanmelden via info@hearttoheart.nl

Wij zijn ook nog op zoek naar co-creators. Denk je dat
jouw producten passen bij het festival? Vraag dan naar de
mogelijkheden bij Mira; 06-2495 6727
Reacties:


Geef je reactie: