DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Roelof de Vries

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Roelof is spreker (discussie-leider) op het gebied van Spiritualiteit en "bewust leven". Hij geeft presentaties met een praktische inslag, waarbij hij spiritualiteit zoveel mogelijk probeert te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast zijn de presentaties zoveel mogelijk interactief, waarbij hij naast spreken ook gebruik maakt van white-boards om de informatie ook visueel inzichtelijk te maken. 
 
De interactieve presentaties geven deelnemers inzicht, maken je bewust. De insteek is vrij cognitief, zodat je vanuit het begrijpen, zelf de stap kan maken naar ervaren. 
 
In zijn presentaties spreekt hij vooral vanuit zijn eigen ervaring en vult aan met theorie vanuit bijvoorbeeld zijn studie "Filosofie in bedrijf". Verder maakt hij gebruik van zijn praktijk-ervaring: 8 jaar sales-consultant, waarvan 3 jaar binnen IT-(management)recruitment, NLP-practitioner en master, gecertificeerd Yin-yoga docent en 10 jaar ervaring met o.a. mindfulness/meditatie.
 
Roelof is 32 jaar (1984) en geadopteerd uit Zuid-Korea. Hij groeide op in een groot Fries gezin in het noorden van Nederland. Op 22-jarige leeftijd koos hij er voor bewust het roer om te gooien, als gevolg van een diepe bewustzijns-ontwikkeling waar hij in die fase van zijn leven mee werd geconfronteerd. Het is zijn ambitie om zoveel mogelijk mensen bij te staan in hun eigen bewustwordings-proces en op die manier bij te dragen aan een meer duurzame samenleving.
 
Zijn specialiteit: 
 
Spreken over: 
- Spiritualiteit op de werkvloer: Over het toepassen van spirituele principes binnen de structuren van bedrijven en organisaties.
- Individualiteit, de levensloop en carriere-planning: Hoe carriere en spirituele-ontwikkeling samen lopen.
- Bewustwording in de samenleving: Over hoe onze huidige samenleving zich ontwikkelt en steeds "bewuster wordt".
 
Trainingen over:
- Groeps-trainingen op het gebied van Bewustwording, Assertiviteit en Sales: in deze trainingen combineer ik mijn eigen 8 jaar sales-ervaring met mijn NLP-studies (practitioner en master) en 10 jaar (zelf)studie in bewustwording, mindfulness, meditatie etc. Daarnaast mijn theoretische achtergrond in Commerciele Economie, Filosofie en Filosofie van Management en Organisaties. De trainingen hebben als doel (commerciele)-werknemers de gereedschappen te leren, technieken op mentaal, lichamelijk en energetisch niveau, zodat zij zelfstandig hun eigen potentie meer volledig kunnen benutten op de werkvloer.
Roelof de Vries
Roelof de Vries

Categorieën


Inzetbaarheid

Spreker
Discussie-leider
Trainer
Coach

Talen

Nederlands