DEEP-sprekers
Ik heb een vraag

Veelzijdige gastsprekers inhuren

Door een gastspreker van DEEP-sprekers in te huren biedt u uw bedrijf een interessante, vernieuwende ervaring. Of u nu geïnteresseerd bent in onderwerpen als trends en de nieuwe economie of u wilt meer te weten komen over zelfontwikkeling en psychologie, DEEP-sprekers biedt u het allemaal. Bij het bedrijf is een breed scala aan sprekers aangesloten die uw bedrijf kunnen verrijken. Met het inhuren van een gastspreker inspireert u uw medewerkers op een interessante manier.

De veelzijdigheid van DEEP-sprekers

De sprekers die aangesloten zijn bij DEEP-sprekers hebben stuk voor stuk hun eigen kennisveld. Dankzij hun wetenschappelijke of bedrijfskundige achtergrond zijn zij experts op verschillende gebieden. De onderwerpen lopen uiteen van Gezondheid, Voeding en bewustzijn, Yoga en mindfulness tot Boeddhisme en religie, Natuur en ecologie en Geschiedenis en filosofie. De sprekers zijn nationaal én internationaal en zijn naast lezingen ook te boeken voor workshops, opleidingen als projectleider en meerdaagse trainingen.

Visie gastsprekers

Het ontwikkelen van bewustzijn in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties is één van de doelen van onze sprekers. Met nieuwe perspectieven op ondernemen, samenwerken en de samenleving willen zij bedrijven een steuntje in de rug bieden in deze tijd van complexe veranderingsprocessen. Denk aan snel veranderende markten, sociale vraagstukken en nieuwe technologie. Daarnaast bent u ook voor inspirerende boeken bij DEEP-sprekers aan het juiste adres. Veel van onze sprekers schreven interessante boeken die zijn opgenomen in de digitale bibliotheek.

Boek een gastspreker

Verrijk uw bedrijf met het inhuren van een inspirerende gastspreker van DEEP-sprekers. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Een gastspreker inhuren van DEEP-sprekers zal uw bedrijf gegarandeerd goed doen!

DEEP-sprekers: Gastsprekers inhuren - MEC Spirit