DEEP-sprekers
Ik heb een vraag

Inspirerende gastsprekers boeken

Op zoek naar een interessante, vernieuwende ervaring voor uw bedrijf? Boek een gastspreker van DEEP-sprekers Of u nu geïnteresseerd ben in onderwerpen als trends en de nieuwe economie of u wilt meer te weten komen over zelfontwikkeling en psychologie, DEEP-sprekers is van vele markten thuis. Een breed scala aan sprekers is bij het bedrijf aangesloten die uw bedrijf en uw medewerkers kunnen verrijken. Met het boeken van een gastspreker inspireert u uw medewerkers op een interessante manier.

De veelzijdigheid van DEEP-sprekers

De sprekers die aangesloten zijn bij DEEP-sprekers hebben stuk voor stuk hun eigen kennisveld. Dankzij hun wetenschappelijke of bedrijfskundige achtergrond zijn zij experts op verschillende gebieden. Een aantal onderwerpen opeen rij:

  • Gezondheid
  • Voeding en bewustzijn
  • Yoga en mindfulness
  • Boeddhisme en religie
  • Natuur en ecologie
  • Geschiedenis en filosofie

De sprekers zijn nationaal én internationaal en zijn naast lezingen ook te boeken voor workshops, opleidingen als projectleider en meerdaagse trainingen.

Visie gastsprekers

Eén van de doelen van onze sprekers is het ontwikkelen van bewustzijn in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties. Met nieuwe perspectieven op samenwerken, de samenleving en ondernemen willen zij bedrijven een steuntje in de rug bieden in deze tijd van complexe veranderingsprocessen. Daarnaast kunt u ook voor inspirerende boeken bij DEEP-sprekers terecht. Veel van onze sprekers schreven interessante boeken die zijn opgenomen in de digitale bibliotheek.

Boek een gastspreker

Verrijk uw bedrijf met het boeken van een inspirerende gastspreker van DEEP-sprekers. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact met ons op. Een gastspreker boeken van DEEP-sprekers zal uw bedrijf gegarandeerd goed doen!

DEEP-sprekers: Gastsprekers boeken - MEC Spirit